Friday, June 7, 2013

tonton online sebenarnya saya isteri dia episode 9

sebenarnya saya isteri dia episode 9
http://www.amercorner.com/2013/06/sebenarnyasayaisteridiaepisode9.html

tadi buat pertama kalinya amer menunggu depan tv. selepas berita harian anyway nak ucapkan takziah kepada keluarga mangsa yang terlibat dalam jambatan runtuh pulang pinang yang baru tu.

Apa2pun jum layan ceita episode baru ni. Semakin lawak lah jalan cerita ni haha . Lama2 ni amer layan kat internet je cerita ni. Malam ni siap tunggu depan tv. Iklan tv3 pulawei mengalahkan nuffnang. haha

Tonton Sebenarnya Saya Isteri Dia Episode 9 - Full Episode


oppss . tak jumpa video . kui2. mane ni. tv3 tak kasi ke orang upload kat dailymotion or youtube cerita ni :(





Kalau korang nak baca apa yang berlaku malam ni. boleh lah pergi sini 

http://admya.blogspot.com/2013/06/saya-sebenarnya-isteri-dia-episode-9.html?showComment=1370602123648

dia cerita lebih detail. k :D kalau dah ada nanti amer update. 

3 comments:

marniey zul said...

bnyk jgk yg layan cerita ni. belum pernanh tgk lagi, sibuk melanda. alahai~~

Isabel Diaz said...

Nice sharing..

Ummu Amar said...

salam ziarah!tq share pasal citer yg best ni..suka!

singgahlah blog saya ye http://ummuamar.blogspot.com