Sunday, April 15, 2012

Korang nye busuk.org chatbox tu ok tak?

salam , kenapa busuk.org amer nye box tak dapat dibuka or di access ? susahlah nak blogwalking macam ini. Buat masa ini hanya dapat tinggalkan footprint kat fibox je.


banyak letupan dalam Titanic 3D! seperti battleship yang tidak seperti filem asal titanic

Ok kejap. Berlawak kejap. Nasib baik adengan jack melukis Rose dicut, kalau tidak.. begini lah rupa penonton lelaki time tu. 

sorry lah terover censored. aurat2. :D

tips Blogwalking dan cara mendapat follower

Blogwalking adalah salah satu cara yang popular digunakan oleh blogger di Malaysia. Blogwalking ini adalah satu teknik yang digunakan oleh blogger seperti saya untuk meningkatkan traffic pengunjung blog seperti korang anda dan untuk meluaskan network dengan cara melawat blog lain, kemudian meninggalkan link atau jejak anda dengan cara komen,menjadi follower dan etc. 



Amerconer menjadi top 1 FEATURED POSTS di Innit.nuffnang

Terima kasih kepada sahabat blogger kerana datang berkunjung ke blog amercorner yang tak seberapa ini. Dan jaga lupa untuk follow blog amercorner sebab ada hadiah. Hadiah nye akan difollow balik :D .

psst:sekarang dah 26dang 
psst: korang boleh tolong dang kan amercorner nye article ni? masih belum terlambat. 
dalam berblogging ni semangat bantu membantu amatlah penting ye tuan2 dan puan2.

Setakat ini post "Tingkatkan traffic anda tips" sudah mencecah   218 Pageviews  masih sikit sebab saya tak ping dekat busuk.org, apesal, belog.com semua tu sebab, nak post kat sana banyak sangat syarat. 
Nak letak ni and ni and kena tunggu approval lagi. Jadi guna jalan senang. Pakai innit je. 

Nak buatkan Article korang menjadi featured post kat innit ni senang je. Suruh lah member2 korang nagged kan korang punya Article kat innit tu. Selepas itu terimalah ... visitor yang banyak. sekian