Saturday, June 23, 2012

Cara paling mudah mendapat follower ramai di twitter. (jadi famous armos twitter)

hello korang semua . apa macam dah cuti balek ni ? :D
kalau ada homework buatlah homework dulu k. ohoho jangan nak blogging je keja nye :D
ok lah amer nak share kat korang yang kaki twitter tu

maybe korang tertanya2 macam mana ada orang ni dapat follower gile babeng cepat giler

sedangkan benda merapu je dia tweet *amer lah tu yang merapu dalam tweet muhahaha :D


cara nya mudah sahaja korang pergi ke sini...

1.Hitfollow.info
2.plusfollower.info
3.followback.info
4.letgetmorefollowers.info
5.newfollow.php

korang perlu tekan sign in dan app ni akan automatically suruh user lain follow blog korang.
Ingat korang sekarang menggunakan yang free sahaja.
Jadi dalam masa sehari korang hanya boleh guna satu kali je.

Setahu amer . Setiap webpages diatas tu kalau kita guna akan menyumbangkan 50 follower baru.
kalau 5 webpages tu diguna. Sehari dapat 250 follower. cepat giler :D

ok tu je amer nak kongsi kan kepada korang :D

Jangan lupa follow amer kat twitter :D nanti follow balek k :
https://twitter.com/#!/amercorner







Amaran : Jangan tekan banner ni kalau tak nak hadiah murah.

7 comments:

Get Twitter Followers said...

amazing website thanks for the short list i used them :)

Eena Arrina said...

biar betul amer.mcam tak caya je.haha

Eena Arrina said...

haha beb.btul lah.dh terbukti kat aku.thanks.

~Arif~Asyraf~ said...

bnde mcm ni mmg lha btol , tapi sebenarnya akibat dy parah , korang x baca ke dy bole acess apa , btw thanks

Tasha Laing said...

Will try :) Thanks

Get More Twitter Followers said...

very nice post. thanks for share this information. its really nice if we can get twitter followers with such methods. it will be amazing sytem to obtain more witter followers for free :)

Anonymous said...

babi plak bende ni. stiap min auto follow org. then follower jdi skit