Wednesday, May 16, 2012

Auto Like Facebook | Automatik Like Status Facebook FB


Auto like status atau facebook auto like adalah cara otomatis like / suka terhadap status kawan di facebook. Trik cara automatic like / suka status facebook kawan anda juga berlaku untuk automatic like / suka komen facebook teman anda. Facebook auto like / suka status dan comment kawan atas bantuan addons mozilla firefox Greasemonkey. Add-ons Greasemonkeyini canggih juga banyak kegunaannya selain untuk facebook.
Memang caranya mudah automatic like / suka status facebook kawan anda tapi jangan sampai kawan korang jadi hulk kerana notification melambak di facebook dorang.. 

Perhatikan sebelum menggunakan auto like facebook :
  1. Jangan sering sering menggunakannya nanti anda kena roadblock. Kena block facebook.
  2. Jangan selalu sangat gunakan applikasi ni. Nanti kawan korang menyampah der.
  3. Aplikasi atau add-ons Greasemonkey hanya berlaku untuk browser mozilla firefox kerana itu yang di ujikaji disini.
  4. Add-ons Greasemonkey hanya berlaku di komputer/pc anda jika anda ada menginstall Greasemonkey.
  5. Terakhir gunakanlah dengan bijak ya.

Langkah langkah penggunaan facebook auto like status and comment :
  1. Install mozilla firefox jika belum terinstall >>> download mozilla firefox
  2. Install add-ons Greasemonkey >>> Install Greasemonkey
  3. Install facebook auto like >>> install auto like
jika proses diatas anda ikut dengan teliti jadi anda sudah boleh melakukan automatic like / suka pada status dan komen kawan  korang di facebook. Selamat mencuba.





3 comments:

Dear KHY said...

selalunyer kan saya tengok yang kejar hot tu sellau guna nie . sekali update status beribu-ribu like kalah artis .

Dear KHY said...

selalunyer kan saya tengok yang kejar hot tu sellau guna nie . sekali update status beribu-ribu like kalah artis .

AkmaDanira said...

best . tp xleh install benda ni
sebab dia kata mozilla 7.4 ke ape nta , huhu